Kundtjänst

Frakt

Ditt paket skickas med Bring/DHL och lämnas ut hos närmaste DHL ombud. Leverans sker efter det att vi mottagit och bearbetat din beställning. Det tar 2 till 4 arbetsdagar innan paketet når ditt postombud. Därefter dröjer det 1 dag innan avin om hämtning lämnas ut.

  • Vi levererar endast inom Sverige.
  • Fraktavgift 49:-.
  • Fraktfritt över 400:-.

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda, felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta bör du lämna så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. De returnerade varorna skall vara i oskadat skick, oanvända och i obruten originalförpackning (plombering eller skyddsplast får inte vara bruten). Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av denna. Ange returorsak ”Ångerrätt” på fakturans baksida! Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav. Vi återbetalar alla pengar utom kostnaden för retur. Du måste alltså själv bekosta returporto. Vi kan betala tillbaka till bankkonto i svensk bank, postgiro- eller bankgirokonto.

Reklamation

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara bör du kontakta oss så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vi tar emot din felanmälan och sänder dig en förfrankerad returetikett. Skicka tillbaka varan i det skick som du mottog den, tillsammans med en skade- eller felanmälan, så får du en felfri vara respektive rätt vara. Den fellevererade varan skall vara i oskadat skick, oanvänd och i obruten originalförpackning (plombering eller skyddsplast får inte vara bruten). Returnera varan tillsammans med följesedel eller en kopia av följesedel. Fyll i orsaken till returen på följesedelns baksida!

Innan du returnerar en defekt/fellevererad vara måste du kontakta oss för att få reklamationen godkänd och returportot betalt. Ansvaret för fel på beställd vara är begränsat till vad som här angivits.

HealthySmileTM

Professionell tandblekning av legitimerad tandvårdspersonal.

Besök kampanjsida